Sunday, February 17, 2013

PRISOTNOST SV40, AIDS IN VIRUSOV RAKA V CEPIVIH

Novico povzel Alois Kolar


Dr. Maurice Hilleman, šef
oddelka za "virusne
bolezni" na Walter Reed
Army Medical Center
Maurice Hilleman, vrhunski Merck-ov znanstvenik za cepiva je priznal prisotnost SV40, AIDS in rakavih virusov v cepivih (seveda gre za viruse izdelane v laboratorijih, ti pa so ljudem škodljivi - bolje rečeno: so biološko orožje).

Eden izmed najbolj uglednih znanstvenikov v zgodovini industrije vakcin- Merck znanstvenik - je naredil posnetek, kjer odkrito priznava, da so bile vakcine katere so dajali Američanom onesnažene z virusi levkemije in rakom. V odgovor na to so njegovi sodelavci (ki so prav tako zajeti v posnetku tukaj) bruhnili v smeh in se zdi, da mislijo da je to smešno. 

Nato so predlagali, da bi te vakcine katere so bile najprej preizkušene v Rusiji, lahko pomagale ameriškim atletom zmagati na olimpijskih igrah, saj bodo vsi ruski športniki "nabiti s tumorji." 

Tako so "intelektualni" pokvarjenci že vedeli, da ta cepiva povzročajo raka pri ljudeh.

To so besede vrhunskega znanstvenika kemično-farmacijskega koncerna Merck, kateremu se verjetno ni niti sanjalo, da se bo njegov posnetek zdrvel preko interneta (takrat internet sploh še ni obstajal ko je posnel ta posnetek)
Verjetno je mislil, da bo tudi to ostalo zavito v skrivnost za vedno.
Na vprašanje, zakaj tega niso dali v javnost (v tisk), je odgovoril: "Seveda ne greš ven, to je znanstveno afera v znanstvenih krogih!"

Z drugimi besedami, "znanstveniki" za cepiva ščitijo "znanstvenike" za cepivo. Oni vse njihove umazane skrivnosti hranijo v svojem krogu "znanstveno-akademske" tišine in ne razkrivajo resnice o onesnaženosti svojih cepiv. Že cepiva sama nikoli ne ščitijo pred boleznijo...

Znanstveno - akademska, intelektualna svinjarija brez primere!

Viri:

Chiclayo - Lambayeque, Peru, 17.02.2013

No comments:

Post a Comment