Sunday, January 20, 2013

LEPOTA ŽIVLJENJA

Alois Kolar

Saj že veste, da lepota prihaja od znotraj, ne od ukrepov ki jih uvajate za lepotičenje vašega obraza, vašega telesa od zunaj. 

Če se prehranjujete s hrano ki bolj sodi v smetiščno kanto (vsa kuhana, procesirana hrana, pripravljena in lepo embalirana hrana ki je proizvod prehrambene industrije), hrana živalskega izvora, mleko, sir, zveličavni jogurt, pa kefir, potem: če so vaše misli preplavljene z zavistjo, ljubosumnostjo, z lažmi, hinavščino, s sovraštvom, jezo in besom – kar producira splošno nesrečne, destruktivne misli, bodo vaš organizem izropale ogromno količino vaše vitalne – živčne energije in vas potisnile v stanje bolezni še preden boste storili kakšno večjo neumnost drugi osebi, morda celo tisti katero ste nekoč ljubili "za vedno"...
Sadje - najboljša hrana za ljudi...

Prosim, zapomnite si da ni ničesar tako kot to vi vidite prav zdaj, jutri, naslednji mesec ali naslednje leto ali obdobje večih let boste vse videli drugače, čisto odvisno od vaše takratne točke gledanja.

Zakaj ne bi gledali na trenutne težave, ovire, kar iz te točke gledanja že ta hip? Lažje vam bo in lažje se boste pravilno odločali in ukrepali :).

Seveda, ne pozabite na svoje pretekle izkušnje, učite se iz njih, vendar naj ne bodo ovira na vaši poti do sreče...

Če resnično želite živeti brez bolezni, z najvišjo stopnjo trajnega zdravja, prosim jejte hrano na katero smo se biološko, fiziološko, anatomsko prilagajali na stotine milijonov let, mislite samo na tisto kar vas navdušuje in odstranite iz vašega življenja vse kar ni lepo, zabavno, koristno! Meditirajte, trenirajte, sončite se, ljubite noro, uživajte, pomagajte po svojih zmožnostih tistim ki so na slabšem kot vi in (p)ostali boste trajno zdravi, lepi in srečni :).

Lince, Lima - Perú, 08.08.2010 

No comments:

Post a Comment