Monday, January 21, 2013

LAETRILE, B-17


Alois Kolar, B.HSc.

Laetril (amigdalin) je cianidna molekula varno stisnjena med dve drugi molekuli zato ni potrebno da bi bili prestrašeni zaradi cianida. Cianid je v organizmu vedno prisoten kot običajen proizvod organizma, enako kot sta ogljikov dioksid in amoniak.

Naravni vir B-17
Naše celice v telesu proizvajajo encim (rhodanese), ki nevtralizira presnovo cianida, preden bi ta lahko poškodoval tkiva. 
Trofoblastne celice (rakave celice) ne proizvajajo tega zaščitnega encima, proizvajajo pa encim (beta-glucuronidaso), ki iz Laetrila izpušča, prepušča smrtonosni cianid – ta je smrtonosen samo za trofoblastne, rakave celice. 


"Trofoblastne celice (rakave celice) ne proizvajajo tega zaščitnega encima, proizvajajo pa encim (beta-glucuronidaso), ki iz Laetrila izpušča, prepušča smrtonosni cianid – ta je smrtonosen samo za trofoblastne, rakave celice." 

Normalne celice ima svojo lastno odlično obrambo proti cianidu, medtem ko  rakave celice trofoblasta vsebujejo popolno kemično past za lastno uničenje, ne pa za obrambo! 
Torej, nič čudnega ni, da so “doktorji” v skorumpiranih FDA (Federal Drug Administration), NCI (National Cancer Institute) in ACS (American Cancer Society) v "magičnih ZDA" razglasili, da je Laetril nezakonit! Gre za umazano "doktorsko" igro v katero pridobijo $11.000.000.000 z navideznim zdravljenjem rakavih bolezni. In to potem sledi - počne ves "intelektualni - znanstveni" svet...

V skladu s to "doktorsko" odločitvijo se študentje medicine - prihodnji “doktorji” na svojih čudnih fakultetah učijo (in seveda potem v skladu z "doktrino" celo življenje slepo ponavljajo), da Laetril ni učinkovit. 
Pač narobe svet kemično-farmacevtske-medicinske “znanosti”!
Viva academia, viva pofesores ;)...

Obstaja biokemični fenomen ki ga imenujemo sinergizem
Rakave celice vsebujejo približno 100 krat višjo koncentracijo beta glucosamidaze kot celice v drugih zdravih delih telesa, kar povzroča zelo učinkovito naravno biološko kemoterapijo na način, da zdrave celice ne utrpijo nikakršne škode.
Laetril povzroči sproščanje cianida, ki vpliva samo na rakave celice. (Ref. WWC, str 103).



"Obstaja biokemični fenomen ki ga imenujemo sinergizem. Rakave celice vsebujejo približno 100 krat višjo koncentracijo beta glucosamidaze kot celice v drugih zdravih delih telesa, kar povzroča zelo učinkovito naravno biološko kemoterapijo na način, da zdrave celice ne utrpijo nikakršne škode. Laetril povzroči sproščanje cianida, ki vpliva samo na rakave celice. (Ref. WWC, str 103)."



Pleme Hunza ki živi v oddaljenih in zakotnih predelih Himalaje je znano po dolgi življenski dobi in dobremu zdravju. Njihova življenjska doba je visoka in čudnega zanje ni da dočakajo 100 let, posameznice/ki tudi 120 in več. Najbolj zanimivo pa je da je pri Hunzah denar neznan pojem, svojo moč premoženja merijo s številom dreves marelic, katere lastnik ima. Sredico koščice marelice jedo in jo zelo cenijo.

In kje lahko najdemo Laetrile?

Orehi vsebujejo laetrile, potem ga vsebujejo še: indijski orehi, mandlji, pistacije, orehi, brazilski oreščki, semena papaje (lahko jih pojemo do dve žlici skupaj s papajo) in Alfalfa semena. 
Vse to je tudi naravna hrana z človeka.

Moja priporočila za vas so: "Jejte hrano, za katero smo biološko najbolje prilagojeni, živite Optimalen življenjski slog in ne bo Vam potrebno biti v skrbeh, da bili razvili rakavo stanje in potem iskali vsa mogoča
'zdravila' - kemično-farmacevtske industrije ali 'alternativna'... Optimalni življenjski slog je vse!"

Viri:

- Naravna znanost o zdravju

Lima - Peru, 21. 01. 2013