Sunday, December 30, 2012

ZDRAVA, NARAVNA HRANA POVEČA SPOLNI APETIT


Alois Kolar

Že dolgo časa vemo, da nam mati Narava daje vse, kar potrebujemo za zdravo življenje in da je vsa vrsta hrane v naravni, surovi obliki in kot takšna ne povzroča stopnjevanje toksikoze in s tem razvoja simptomov (bolezni).

To je hrana, na katero smo se prilagajali na stotine milijonov let in nam omogoča normalen spolni apetit v primerjavi s povprečnimi ljudmi, ki dobesedno pojedo in spijejo vse in od tod izvirajo problemi.
Živeti zdrav način življenja in hranjenja s hrano ki jo v svoji sončni kuhinji pripravlja za nas mati Narava je najboljše zagotovilo za optimalno zdravje, za ohranjanje zdravega spolnega apetita, brez magičnih modrih tabletk in urokov; v naravi lahko vedno najdemo najboljše naravne snovi v hrani za človeka kot sadjejedega bitja.

1. Grozdje je bogato z antioksidanti in čisto glukozo, ki nas nabije z energijo in na naraven način poveča spolno občutljivost, pogostnost in intenzivnost orgazmov…

2. Kokosova voda, je polna elektrolitov, encimov, ko-encimov. Maščobe je glavna sestavina za vodo in je bogata z nasičenimi maščobnimi kislinami (88,6% vseh), tako da je njihova kalorična vrednost je najvišja od vseh vrst sadja. Zagotavlja nizko količino ogljikovih hidratov in še manj beljakovin. Tudi kokos je bogat z minerali, ki sodelujejo pri mineralizaciji kosti (magnezij, fosfor, kalcij), kalija in je resnično pravo gorivo za telo.

3. Cimet krepi živčni sistem, obvladovanje stresa in zmanjšuje možnost depresije; s krepitvijo spodbuja povečan libido in spolno poželenje ;).

4. Orehi so sestavni del optimalnega načina prehranjevanja, so vaši zavezniki ko gre za povečanje spolnega apetita, saj vsebujejo omega 3, ključni snov pri sproščanju spolnih hormonov.

"Banane so izvrstna hrana", pravi prijatelj Matjaz 
5. Avokado je zaveznik žensk, saj vsebuje veliko vitamina E, ki je bistvena za sproščanje estrogena, pri moških pa testasterona.

6. Jagode vsebujejo veliko cinka, ki povečuje prisotnost testosterona, moški spolni hormon. Ananas, fige in bučna semena prav tako vsebujejo cink.

7. Banane vsebujejo veliko ogljikovih hidratov v naravni obliki, mineralov, encimov in so skoraj popolna hrana.

Tisti fantje ki menite - ali vaša partnerka da prehitro pridrvite do orgazma, morate kakšnih 45 minut pred spolnostjo poskusiti obrok slastnih banan. Oba bosta prijetno presenečena...

Optimalna hrana zagotavlja, da vsaka celica, vsak organ deluje na najboljši možni način, zato ne odlašajte, začnite.


Pa dobrodošla, dobrodošel :)!


Peru - danes, 30 december 2012

No comments:

Post a Comment