Tuesday, December 25, 2012

VIRUSNE BOLEZNI NE OBSTAJAJO

Alois Kolar, B.HSc.
 

"Lovci" na viruse...
Resnični znanstveniki življenja – naravni higieniki vemo, da simptomi (doktorji medicine dajejo simptomom imena in jih tako pretvorijo v bolezni - v latinskem jeziku, oni temu pravijo: diagnosticiranje, diagnoza) katere naj bi povzročali virusi ne obstajajo. Obstajajo samo stanja okvarjenega zdravja na osnovi celične degeneracije. Da je virus entiteta in da povzroča degeneracijo celic(e) je le neresnična, večno ponavljajoča se zgodba "lovcev na viruse - znanstvenikov", na osnovi katere bodoči medicinski diplomanti (ki s "specializacijami" postanejo doktorji...) "doktorji" medicine opravljajo svoje doktorate.

Tako imenovani "virusi" so lahko le različne vrste toksičnih naplavin o katerih higienisti razlagamo že desetletja (toksemija). Telo se prizadeva iznebiti toksičnih snovi v krvi, zato jih lahko vgradi v proteinsko membrano in jih tako stisne – vbrizgne v célico, na ta način se jih znebi. Ti strupi močno motijo celični metabolizem in povzročajo degeneracijo celice. Tako imenovani “virus” je lahko le vdelana beljakovina (ali proces fagocitoze), katero telo obda z membrano in na ta način prepreči uničenje sistema. Popolnoma neprimerna prehrana, dieta visoka z beljakovinami živalskega izvora, katero priporočajo tudi današnji strokovnjaki: sistemski dietetiki, nutricionisti, inženirji živilske tehnologije – doktorji medicine, je lahko razlog za tako imenovane "virusne bolezni".
 

Viruse, katere nam "strokovnjaki" prikazujejo po vseh razpoložljivih medijih seveda niso virusi, katere bi odkrili v telesnih tekočinah. 
Kadar se zaradi slabega življenjskega stila, povišani toksikozi pojavijo sprembe v celicah kot posledica prej omenjenega, takoj vsi blazni iščejo nek "virus" ki naj bi takšno stanje povzročil - lovci na viruse. 
Ker ga direktno ne zmorejo odkriti z najpopularnejšim postopkom PCR (Polymerase Chain Reaction), ga pač izdelajo s pomočjo genetskega inženiringa - to pa je že nekaj kar v naravi ne obstaja, to je čisto biološko orožje, katerega so že in ga prihodnosti zagotovo še bodo uporabili kar v vakcinah.
Kadar se prehranjejemo na optimalen način, so celice primerno prehranjevane in tudi optimalno opravljajo svoje funkcije. Zdi se da stroka zamenjuje svoje "viruse" ki naj bi povzročali epidemije in pandemije z eksosomi, vsaj opisujejo jih tako, potem pa njihovo RNA odkrivajo z PCR metodo in seveda ustrezno zdravijo "okužene" ter strašno trudijo z kar se da hitro izdelavo vakcin za preventivno vakciniranje, katero pa vse še poslabša. Gre torej za strahovito zavajanje tako stroke kot populacije.


Celoten prispevek: https://vk.com/@-181566806-virusne-bolezni-ne-obstajajo

Krung Thep - Tajska, 05 avgust 2003

No comments:

Post a Comment