Leta
1930, dr. Paul Kouchakoff je naredil primerjalno raziskavo o tem, kako vpliva
na delovanje organizma kuhana, procesirana hrana v primerjavi s
surovo hrano za katero smo ljudje biološko prilagojeni.
Odkril je da se prebavna levkocitoza pojavi vedno in
samo takrat kadar se konzumira procesirana – kuhana hrana. Ugotovil
je, da ni nobenega odziva "imunskega sistema", če jemo
hrano v naravni, surovi, nepredelani obliki. Kadar jemo procesirano –
kuhano, je opazen takojšen števični porast belih krvnih celic za
približno 300 %.
Kuhana zelenjava |
Ta odziv organizma na uživanje predelane - kuhane hrane je Dr. Kaufakoff imenoval Prebavna levkocitoza, takrat je medicinska znanost razmišljala da je kuhana hrana za ljudi prava, žal tudi danes "doktorji" (kot vodilni intelektualci bolezni, ne zdravja) še vedno mislijo enako.
Zaradi
prebavne levkocitoze hranjenje s procesirano, termično obdelano
hrano ohranja organizem v konstantno izrednem stanju, tudi tistemu,
imenovanemu alergije, kar je posledica ponorelega "imunskega
sistema“ (bolje rečeno sistema uravnavanja homeostaze), kadarkoli odkrije staro ali novo iritantno snov.
Organizem
se odzove na predelano, kuhano hrano tudi s povečanim izločanjem sluzi. Kadar jeste
predelano, kuhano hrano se vaš organizem poskuša zaščiti pred invazijo čudne, denaturirane hrane s povečanim ustvarjanjem sluzi. Ta sluz naredi nekakšno zaščito med
hrano in vašim telesom.
Vsi ki se prehranjujemo na optimalen način vemo (začetek mojega je bil 23.10.1994), da kadar poješ obrok kuhane hrane, je prva opažena stvar da ti v približno 10
minutah začne teči iz nosu, če pa poješ kos mesa, ponoči ne boš dobro
spal/a, imaš polno grlo sluzi, naslednji dan pa boš imel/a oči močno občutljive na sončno
svetlobo tudi za temnimi sončnimi očali, so pa vneti tudi sinusi, samo za dan, dva, potem se stanje normalizira.
Po
daljšem obdobju hranjenja s procesirano - kuhano hrano, se tako
imenovani "imunski sistem" izrabi,
stopnja zastrupljenosti pa je vse višja in višja, simptomi tako postanejo normalen, običajen del človeškega življenja. Kuhajoči vegetarijanci torej ne naredijo dovolj dobrega zase, le za živali...
Sveža zelenjava |
No, doktorji medicine in farmacevti pa se hitro razglasijo za edine rešitelje človeške populacije, katero bodo zaščitili kar s preventivnim vakciniranjem - vakcina je strupen, zdravju škodljiv proizvod kemično-farmacevtske industrije; "viruse" potrebujejo samo zato da bi lahko "znanstveno" opravičili vakciniranje (to je največja prevara v svetu znanosti, zanje pa je to največji posel, na osnovi lažne humanosti).
Samozvani rešitelji...
No,
pa smo tam...
Vendar
vi lahko spremenite vašo usodo katero sicer določajo nutricionistično - dietetična in kemično-farmacevtska-medicinska znanost, samo vi lahko spremenite svoje prehranjevalne navade, samo vi lahko spremenite svoj
življenjski slog in če ga spremenite, boste zdravi, naravno lepi, srečni do izteka
vaše biološke dobe :).
Pri kuhanju se tvorijo nove snovi...
La comida cocinada
Food, cooked, processed
Zvijače predelovalne prehranske industrije
Pri kuhanju se tvorijo nove snovi...
La comida cocinada
Food, cooked, processed
Zvijače predelovalne prehranske industrije
Manila - Filipini, 17.08.1996
No comments:
Post a Comment