Wednesday, January 11, 2023

TAJNA POGAJANJA O SPREMEMBAH MEDNARODNEGA ZDRAVSTVENEGA PRAVILNIKA

 Alois KolarB.HSc., diplomirani praktik Naravne znanosti o zdravju, Neodvisni raziskovalec (Bachelor of Hygienic Sciences, Independent Researcher)

“Doktor” marksizma, Tedros Adhanom Ghebreyesus…

Posebni tajni odbor (IHRRC), ki je pristojen za ključne spremembe Mednarodnega zdravstvenega pravilnika (IHR) bo vršil tajna pogajanja med 09.01.2023 in 13.01.2023 kje drugje kot v Ženevi - Davospsihopatski Klaus Schwab in WEF sta blizu. Na tem sestanku bodo dokončali poročila predlaganih amandmajev Mednarodnega zdravstvenega pravilnika.
Pomembno je vedeti, da odbor neposredno odgovarja samo generalnemu direktorju WHO - to je “doktor marxizma” Tedros Adhanom Ghebreyesus, zasedanje pa poteka tajno. Sestanke mediji ne prenašajo v živo, tudi Zapisniki niso posredovani javnosti kar pomeni da preprosto ni možnosti za pripombe, predloge ali dopolnila. Čista Zahodna demokracija, kajne… 

Bill Gates: “Vakcine, vakcine, vakcine, čipiranje…”

 O vsem bo odločal odbor IHRRC, ki je bil izbran, nikoli izvoljen”!
 
 Predlagani amandmaji:

Working Group on Amendments to the International Health Regulations (2005)

Izbrana skupina izbranih “strokovnjakov”- ne izvoljenih bo odločala o: črtanju pojmov "spoštovanje človekovega dostojanstva, človekovih pravic in temeljnih svoboščin" iz Mednarodnega zdravstvenega pravilnika.

Stari, zlobni, impotentni škrat, “doktor” Fauci… 

Kaj to pomeni? Da bi zaščitili druge, boste morali nositi masko/ ohranjati socialno razdaljo/ biti v karanteni/ si vbrizgavati patogene eksperimentalne injekcije mRNA tudi, če niste bolni ali iz kakšnega razloga ne želite storiti nobene od teh stvari. Vse to so nam že počeli v plandemiji COVID-19! Pojavlja se vprašanje: «Zakaj vendar forsirajo vakcinski digitalni potni list, zakaj forsirajo patogene eksperimentalne injekcije mRNA, če «virus» sploh ne obstaja 

Avtonomija nad vašim telesom bo odpravljena. Ne boste imeli pravice do sprejemanja osebnih zdravstvenih odločitev. Tudi če sumite, da bi zaradi postopka lahko umrli, se boste morali podrediti, saj “doktorji” medicine najbolje vedo, kaj je za širšo skupnost najboljše.

Posameznik ne bo pomemben. Človeško dostojanstvo se ne upošteva. Človekove pravice niso upoštevane, prav tako ne koncept, da imajo ljudje osnovne svoboščine, ki se ne smejo kršiti.

No comments:

Post a Comment