Friday, January 13, 2023

PATOGENE mRNA INJEKCIJE NISO "VAKCINE"

Alois Kolar, B.HSc., diplomirani praktik Naravne znanosti o zdravju, Neodvisni raziskovalec (Bachelor of Hygienic Sciences, Independent Researcher)

When choosing the lesser of two evils, always remember, it is still an evil. —Max Lerner
Vbrizgavanje patogene injekcije mRNA…
Vbrizgavanje patogene injekcije mRNA…

Ker po vsem svetu znova naraščajo pozivi k obveznemu vakciniranju (prav v tem terminu - zdaj sta najbolj aktivni seveda WHO in WEF z izprijenim Schwabom na čelu) katero naj bi nas zaščitilo proti plandemiji COVID-19, je vse bolj pomembno razumeti, kaj te »injekcije« dejansko so. Tako ienovane »COVID vakcine« katere sta ustvarila Moderna in Pfizer, so v resnici eksperimentalne injekcije genske terapije – mRNA! Največ zaslug za to imata dva “doktorja”, pokvarjena do skrajnosti!

Te opredelitve, tako medicinske kot pravne, predstavljajo težave za »mRNA cepiva«, saj:

  • injekcije mRNA ne dajejo imunosti. Moderna in Pfizer priznavata, da njihova klinična preskušanja sploh ne gledajo na imuniteto. Kot taki ne izpolnjujejo medicinske in/ali pravne opredelitve cepiva.
  • Injekcije mRNA ne zavirajo prenosljivosti okužbe s SARS-cov-2. Kot taki ne izpolnjujejo medicinske in/ali pravne opredelitve cepiva.

Obstaja tudi vprašanje, ali je mogoče določiti gensko terapijo, in to je lahko odvisno od tega, ali bo sprejeta kot cepivo. Sodba Vrhovnega sodišča iz leta 1905 v Jacobsonu, Massachusettsu - ZDA je v bistvu ugotovila, da kolektivna korist nadomešča individualno korist.

»Ker terapije z mRNA injicirane osebe ne naredijo imune in ne zavirajo prenosa virusa, se ne morejo opredeliti kot javno-zdravstveni ukrep, ki bi lahko zagotovil kolektivno korist, ki bi nadomestila individualno tveganje, in ga zato ni mogoče pooblastiti.«

Povedano drugače, sodba trdi (čeprav se pravni strokovnjaki razlikujejo glede nekaterih natančnejših podrobnosti njene razlage), da je sprejemljivo, da Direktiva o javnem zdravju škoduje nekaterim posameznikom, dokler koristi kolektivu. Če pa je cepljenje Javno-zdravstveni ukrep, namenjen zaščiti in koristi kolektivu, bi bilo treba doseči dve stvari:

1. Zagotoviti, da je cepljena oseba imuna na bolezen.

2. Zavirajo prenos bolezni iz vakcinirane osebe na druge posameznike.

Zdaj smo se vrnili k osnovni težavi, da terapije mRNA za COVID-19 ne dosežejo nobene od teh stvari. Ker te genske terapije človeka ne naredijo imunega in ne zavirajo prenosa virusa, se ne morejo opredeliti kot Javno-zdravstveni ukrep, ki bi lahko zagotovil kolektivno korist, ki bi nadomestila individualno tveganje!

Patogena injekcija mRNA - ne “vakcina” proti COVID-19 prevari...
Patogena injekcija mRNA - ne “vakcina” proti COVID-19 prevari...

Z drugimi besedami, eksperimentalne injekcije mRNA vam ne morejo preprečiti, da bi zboleli za SARS CoV-2; simptome okužbe naj bi zmanjšali le, če ali ko se okužite. Torej, vakciniranje ne ščiti nikogar, sploh zato ne, ker pravilno razumemo da SARS CoV-2 v naravni obliki ne obstaja, zato ne more povzročiti »smrtonosne bolezni« COVID-19! Zato je utemeljitev sprejemanja tveganj mRNA terapije za skupno dobro skupnosti popolnoma nerazumna. Kajne, »doktorji«?

Pojdimo na definicijo »genske terapije« Kot je podrobno opisano MedlinePlus.gov stran 16 »Kaj je genska terapija«:

»Genska terapija je eksperimentalna tehnika, ki uporablja gene za zdravljenje ali preprečevanje bolezni ... raziskovalci preizkušajo več pristopov k genski terapiji , med drugim: ... Vnos novega gena v telo za pomoč v boju proti bolezni …

Čeprav je genska terapija obetavna možnost zdravljenja številnih bolezni (vključno z dednimi motnjami, nekaterimi vrstami raka in nekaterimi virusnimi okužbami), tehnika ostaja tvegana in se še preučuje, da bi zagotovila, da bo varna in učinkovita. Genska terapija se trenutno preizkuša samo za bolezni, ki nimajo drugih zdravil.«

Psihopati, ki skrbijo za vaše zdravje…
Psihopati, ki skrbijo za vaše zdravje…

Naj znova zapišem, da je COVID-19 groteskna prevara, ne »smrtonosna bolezen« katero so »doktorji« v vsaki državi – tudi v Sloveniji vnesli v Zdravstveni pravilnik (da lahko kadarkoli razglasijo izredne razmere v državi), zato zagotovo ne velja za bolezen, ki nima zdravila. Glede na zgoraj omenjeni tekst je smiselno, da bi morala biti genska terapija omejena na neozdravljive bolezni, saj je to edini čas, ko bi lahko bilo upravičeno drastično tveganje. Kljub temu je tako ameriška uprava za hrano in droge – FDA opredelila gensko terapijo takole:

»Človeška genska terapija skuša spremeniti ali manipulirati z izražanjem gena ali spremeniti biološke lastnosti živih celic za terapevtsko uporabo. Genska terapija je tehnika, ki spreminja človekove gene za zdravljenje ali zdravljenje bolezni. Genske terapije lahko delujejo po več mehanizmih:

* Zamenjava gena, ki povzroča bolezen, z zdravo kopijo gena

* Inaktiviranje gena, ki povzroča bolezen, ki ne deluje pravilno

* Vnos novega ali spremenjenega gena v telo za pomoč pri zdravljenju bolezni«.

Nadaljevanje prispevka

No comments:

Post a Comment