Thursday, January 18, 2024

NESKONČNO VAKCINIRANJE

 Alois Kolar, B.Hsc., Diplomirani praktik Naravne znanosti o zdravju, Neodvisni raziskovalec


»The greatest lie ever told is that vaccines are safe and effective.« - Dr. Len Horowitz


Vsak dan milijonom otrok po Svetu v krvni obtok vbrizgajo patogene, gnile substance, imenovane vakcine. V ZDA na primer – za Slovenijo nimam podatkov, niti jih nisem iskal – že pred začetkom prvega razreda otroci dobijo kar 36 vakcin! V pripravi je še približno 200 cepiv. Scenariji za bližnjo prihodnost z psihopatom ki ima končano Osnovnošolsko izobrazbo in je hkrati eden od uustanoviteljev Svetovne Zdravstvene Organizacije Billom Gatesom vključujejo celo vnašanje vakcin v obliki pršil za nos, mazilih, laboratorijskem mesu, tudi v sadju in zelenjavi in celo s pršenjem iz letal (dosedanji chemtraili). Ta psihopatska obsedenost z vakcinami je presegla tisto, kar lahko kdorkoli zagovarja na znanstvenih podlagi kar je posebej značilno za COVID in post COVID grotesko! Vbrizgavbanje še več vakcin v nas in naše drage otroke je čisti kriminal! In prav to podpirajo in zagovarjajo večinoma vsi »doktorji« medicinske junk-science!

Številne sodobne zdravstvene »autoritete« pripisujejo cepivom upad bolezni in nam zagotavljajo, da so cepiva varna in učinkovita. Toda ali je to res? Natančno si oglejte naslednje grafe in videli boste zmanjšanje smrti zaradi oslovskega kašlja, davice, otroške paralize in ošpic.

Upoštevajte prosim, da so bile te bolezni praktično izbrisane že pred uvedbo vakcin zanje! Zmanjšanje teh otroških bolezni ni bilo posledica cepljenja (kot so vam morda povedali), ampak je bilo predvsem posledica izboljšanih pogojev življenja, zdravja in higiene (vključno s sanitarijami in čistejšo pitno vodo) v tem času.

Zanimiva stranska opomba glede otroške paralize vključuje nekaj »senčnega« vedenja centrov za nadzor bolezni (CDC); leta 1958, po uvedbi "živega cepiva" proti otroški paralizi, so spremenili definicijo "otroške paralize"."Primeri vnetja membrane, ki ščiti možganske in hrbtenične nevronske celice ter povzroča mišično oslabelost in bolečino (ne pa tudi paralizo), niso bili več razvrščeni kot "otroška paraliza"; zdaj naj bi jih imenovali aseptični meningitis, tudi če je bil prisoten po njihovem mmnenju »virus« otroške paralize, čeprav vemo da »virusi ne obstajajo in ne povzročajo »virusnih« bolezni!

Prijavljeni primeri aseptičnega meningitisa so se povečali s skoraj nič na tisoče, primeri otroške paralize pa so se zmanjšali enako. Potem, kasneje leta 1958, je CDC ponovno spremenil definicijo "polio"! Vsi primeri s klasičnimi paraliznimi simptomi otroške paralize naj bi se imenovali akutna ohlapna paraliza. Leta 1960 je ameriški CDC zmagoslavno razglasil velike dele sveta za »brez otroške paralize«, medtem ko je na novo ustvarjena akutna ohlapna paraliza »skrivnostno« postala precej pogosta.

Celo doktor Jonas Salk, ustvarjalec inaktiviranega ali »cepiva ubitega virusa«, uporabljenega v 1950-ih, »je pričal, da je bilo cepivo z živim virusom (ki se uporablja skoraj izključno v ZDA od zgodnjih 1960-ih do 2000-ih)« glavni, če ne edini vzrok »vseh prijavljenih primerov otroške paralize v ZDA od leta 1961.« (24. September 1976).

Leta 1977 je Salk pričal pred Senatnim odborom ZDA, da je »se izbruhe otroške paralize od leta 1961 povzročilo peroralno cepivo proti otroški paralizi."Leta 1985 je CDC poročal, da je 87% primerov otroške paralize v ZDA med letoma 1973 in 1983 povzročilo cepivo, večina prijavljenih primerov pa se je zgodila pri popolnoma imuniziranih posameznikih. 

Nadaljevanje prispevka

No comments:

Post a Comment