Monday, February 27, 2023

PLANDEMIČNA ELITA JE PREKRŠILA PROTI-TERORISTIČNI AKT ZA BIOLOŠKO OROŽJE

 Alois Kolar, B.HSc. diplomirani praktik Naravne znanosti o zdravju, Neodvisni raziskovalec (Bachelor of Hygienic Sciences, Independent Researcher)

»People are born ignorant, not stupid. They are made stupid by education!«
PLANDEMIČNA ELITA JE PREKRŠILA PROTI-TERORISTIČNI AKT ZA BIOLOŠKO OROŽJE, slika №1

Vsi ki se desetletja resno ukvarjamo z zdravjem – ne z boleznijo kot napačno izobraženi, fantastično plačani (na primer: “epidemiolog” v Celjski bolnišnici zasluži €10.000 mesečno – za mešanje »znanstvene megle«, seveda!) alopatski »doktorji« Rockefellerjeve medicinske junk-science vemo, da ne morete biti inficirani ne vi, niti vi ne morete inficirati nikogar z neobstoječim) »virusom« SARS CoV-2, da ne morete zboleti za smrtonosno boleznijo COVID-19 ki kot logična posledica neobstoječega »virusa« ne obstaja, na način dihanja, pogovora, dotika objektov, »okuženih« oseb ali celo živali!

“Doktor” Fauci…
“Doktor” Fauci…

Torej, vsi ki se resno ukvarjamo z zdravjem – ne z boleznijo kot napačno izobraženi alopatski »doktorji« Rockefellerjeve medicinske junk-science vemo, da PCR test nikoli ni bil dizajniran za diagnosticiranje kakršne koli »bolezni«, v bistvu: simptomov bolezni. S PCR testiranjem je šlo vse narobe že v prejšnji veliki potegavščini našega starega znanca, pervertiranega, požrešnega, zlobnega škrata brez etike, množičnega morilca »doktor« Faucija, imenovani HIV – AIDS!

O večina dogajanj v plandemiji COVID-19 sem opisal že v prejšnjih prispevkih, v današnjem videu pa nam bo strokovnjak, profesor Francis A. Boyle razložil vpletenost Ameriškega Pentagona in njegove DARPA pri organizaciji izdelave laboratorijsko-računalniške iluzije, prevare, plandemije, imenovane COVID-19.

Nadaljevanje prispevka


No comments:

Post a Comment