Sunday, November 27, 2022

VRNITEV K POPOLNOSTI

Alois KolarB.HSc., diplomirani praktik Naravne znanosti o zdravju, Neodvisni raziskovalec (Bachelor of Hygienic Sciences, Independent Researcher)

»Doktorji« medicine so ujetniki njihove napačne izobrazbe, vpeti v spone njihovega poklica. So najvišje izobraženi posredniki pri prodaji kemično-farmacevtskih drog. — Jaz
Srečna, popolna
Srečna, popolna

Zdravje je stanje popolnega, celostnega razvoja, rasti, harmonije, brez ekscesov. V takšnem stanju organskega razvoja leži perfektnost in simetrija lepote ki je odsev celostnosti, odsev zdravja, kar se odraža v proporcionalnih oblikah človeškega telesa, živali, rastlin in na osnovi tega ni težko ugotoviti, da so najlepši primerki človeških teles, teles živali in rastlin tudi najbolj zdravi primerki.

  1. Definicija bolezni

Sistem Naravne znanosti o zdravju – Naravne Higiene nas uči, da je bolezen prizadevanje vitalnih moči organizma, da bi očistile sistem in ga povrnile v normalno stanje zdravja; temu sistemu lahko pomagamo, usmerjamo in ga reguliramo, vendar nikoli ne potlačimo, kot to počnejo »doktorji« medicine v postopkih navideznega zdravljenja s kemično-farmacevtskimi drogami, administracijo vakcin (vsa tako imenovana zdravila so visoko koncentrirani strupi, ki nikoli ne zdravijo, vakcine pa ne ščitijo pred boleznijo), v bistvu pa gre le za stopnjevanje toksikoze organizma.

  1. Kakšna je vloga virusov in bakterij v procesu bolezni

Zdaj, ko že poznamo razvoj bolezni skozi Sedem stopenj nam mora biti jasno da tako imenovani virusi in bakterije ne povzročajo bolezni. »Virusi« povzročajo bolezni le v primeru, da si »naberemo« strupenih odpadnih snovi razkrajajočih telesnih celic. Razkrajajoči celični odpadki so tisto, kar »doktorji virologi« in zdravniki imenujejo »virusi«, katere ta silna »doktorska« inteligenca smatra kot živa bitja.

Tako imenovani »virusi« so vedno mrtve snovi, niso živi, ne izpolnjujejo nobenih pogojev življenja, torej brez metaboličnih in kontrolnih mehanizmov. Celo bakterije izpolnjujejo ta osnovni življenjski pogoj. »Virusi« torej niso ničesar drugega kot komponente odmrlih, razkrojenih celic. Kot tak primer lahko navedem kar sifilis, za katerega »doktorji« medicine še vedno vztrajajo, da je povzročen od bakterij, imenovanih spirohete.

Če vprašamo bakteriologa kaj je najbolj pomembno, kaj je prvo, so to onesnažena tla ali bakterije, vam bo odgovoril da morajo obstajati najprej onesnažena tla, na katerih se bakterije lahko razvijajo in takšna tla iz mrtvih celičnih odpadkov so primerna za razvoj bakterij. Bakterije nikoli ne živijo in se ne razmnožujejo tam, kjer ni hrane oziroma ni ustreznih tal za njihovo razmnoževanje, torej v izobilju odmrlih, odpadnih snovi in odmrejo tam kjer je pomanjkanje le teh, kjer je neugodno stanje. Najprej morajo obstajati odpadki, ki pritegnejo muhe in enako stanje je pri bakterijah, najprej morajo v organizmu biti ustrezna, onesnažena tla, kjer se bakterije lahko hranijo in razmnožujejo. To pomeni, da ne povzročajo stanja – tam so prav zaradi takšnega stanja.

Če je organizem v takšnem visoko toksičnem stanju, kot je recimo prehlad, gripa ali pljučnica, organizem absorbira bakterije iz intestinalnega trakta in jih transportira na področje kjer so se te mrtve, toksične odpadne snovi nakopičile, bakterije nato simbiotično pomagajo pri razgradnji teh toksičnih snovi za namen izločanja. No, »doktor« pa vas bo navidezno zdravil tako, da vam bo predpisal »antibiotike«...😉 


Nadaljevanje prispevka

No comments:

Post a Comment