Alois
Kolar, B.HSc.
Gobe so izredno težko
prebavljive, celo surove, niso niti okusne, najprimernejša hrana za človeka –
sadje jih prekaša v vseh pogledih, niso niti zdrave, veliko vrst gob pa je zelo strupenih.
Plesen, kvas in gobe pripadajo družini fungusov, sestavljajo jo več kot 200.000 vrst, vključuje pa naslednje vrste: plesen, kvas, plesnoba, gniloba, žitna plesen in gobe.
Raymond Rife je v svojih raziskavah ugotovil, da so gobe karcinogene. "Predstavljajo naraven vzrok za razvoj raka in rakave celice se bujno razvijajo v mediumu gob!"2
"Vsem dobro poznane bele gobe, ki jih najdemo na policah v vseh prodajaln (tudi šampinjoni), predstavljajo najbolj kemično obdelano rastlinsko hrano, ki je dosegljiva potrošnikom."3
Kultivirane gobe (tudi šampinjoni) vsebujejo karcinogeno snov para-hydrazinobenzonično kislino (para-hydrazinobenzonic acid) v višini 10 ppm, medtem ko »šitaki gobe« in druge kultivirane gobe vsebujejo agaritin, drugi hydrazin in to kar 300 mg/na
Vedite prosim, da s tem odločate tudi o zdravju ali razlogu za razvoj bolezni.
Viri:
1. Tien 36
2. Lynes, 51, 52.
3. Cagne 205.Petrovče, 12 december 2000.
No comments:
New comments are not allowed.