Saturday, April 6, 2013

OBAMA IN MONSANTO


Alois Kolar

V "najbolj demokratičnih" državah sveta, magičnih ZDA je njihov predsednik Barack Hussein Obama – bivši agent CIA-e, podpisal Zaščitni zakon za Monsanto (Monsanto Protection Act) 28 marca 2013. Ta zakon daje neomejeno moč Monsantu in vsej biotehnični industriji (v bistvu so to kemično-farmacevtske korporacije) da anilurajo federalna sodišča, četudi federalna sodišča nedvomno ugotovijo da so transgenske rastline nevarne za zdravje človeka in nevarne za okolje nasploh.

Ta zaščitni zakon za Monsanto ki tvori del Resolucije 933 HR, dovoljuje Monsanto korporaciji izničiti sklepe federalnih sodišč v ZDA glede sajenja in kultiviranja poskusnih transgenskih rastlin na celotnem ozemlju, čeprav se pokaže da so zelo nevarne, vlada nima sodne moči izreči prepoved in posek rastlin. 
S podpisom tega projekta je predsednik ZDA Barack Hussein Obama izdal prebivalce ZDA in človestvo s tem, ko je uzakonil (jih promovira in ščiti) Monsanto Corporation in sorodne kemično-farmacevtske korporacije.

IBT obvešča, da projektni zakon efektivno prepoveduje zveznim sodiščem možnost prepovedi prodaje ali sajenja transgenskih rastlin in rastlin, ne glede na to kakšne posledice za zdravje bo imelo hranjenje z njimi v prihodnosti.

In imelo jih bo!

Zarota vlada-koncerni proti ljudstvu je čisti fašizem! To bi se lahko razširilo še na druge države, ki so prav tako hudo "demokratične" (ali se zelo trudijo biti, kot EU na primer) kot so "magične" ZDA ;)…

Obama y Monsanto
Obama and Monsanto Corporation

Viri:
- IBT